QSPM
T: 072 5072071
F: 072 5072649
E: info@qspm.nl

Privacy Statement

© 2009-Ons Consult

Lid van:


Voor de uitbreiding van haar netwerk is QSPM continu op zoek naar goede adviseurs.
Het netwerk van adviseurs is opgebouwd uit enthousiaste zelfstandig werkende consultants die door de inbreng van hun expertise, bedrijven en instellingen ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en hun prestaties.
Om succesvol te zijn is uw eigen expertise op het gebied van bedrijfskunde, kwaliteitszorg, economie, personeelszaken of verandermanagement onmisbaar.
Maar ook een goede ondersteuning in de vorm van uitgebalanceerde software en een breed klankbord van 'collega' adviseurs, zullen uw eigen prestaties vergroten en bijdragen aan betere resultaten voor uw opdrachtgever.

Verbeteren doe je niet alleen!
Samenwerken is hierbij het sleutelwoord.


Laat u ook bij uw inspanningen ondersteunen door QSPM. Het pakket dat de zorg voor kwaliteit en prestaties op een optimale wijze vertaalt in praktische hulpmiddelen voor alle betrokken medewerkers.

Bent u zo'n adviseur die ook oog heeft voor kwaliteit en de langere termijn effecten bij uw opdrachtgevers, meld u dan aan bij het QSPM-Adviseursnetwerk.
Tijdens het kennismakingsgesprek of één van de informatiebijeenkomsten zullen we u graag informeren over alle mogelijkheden en voordelen van ons netwerk.