Introductieaanbieding QSPM Professional
9/10/2009

Iedereen die in 2009 de demo van QSPM Professional aanvraagt kan tot en met maart 2010 gebruik maken van de introductieaanbieding en zo honderden euro's besparen. De demo is opgebouwd uit de modules QSPM Control en QSPM Assist en is volledig functioneel. Een uitstekende gelegenheid dus om zonder verdere verplichtingen zelf alle mogelijkheden van QSPM te ontdekken

Introductieaanbieding
Een proefperiode van 45 dagen
Deze periode gaat pas in op het moment dat u voor de eerste keer QSPM opstart. Mocht u besluiten om na deze proefperiode geen gebruik meer te maken van QSPM Professional dan verloopt automatisch uw demoversie. U verplicht zich hiermee tot niets en komt zo ook niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

50% korting op de normale aanschafprijs.
Hierdoor betaalt u geen €499,- maar slechts €249,-. En deze beslissing hoeft u pas te nemen nadat u zich heeft kunnen overtuigen van de mogelijkheden van QSPM.

De eerste 3 maanden gratis ondersteuning.
Op al onze producten is een servicecontract van toepassing. Hierdoor blijft u verzekerd van professionele ondersteuning met betrekking tot de software en periodieke updates. Direct nadat u tot aanschaf van QSPM Professional heeft besloten, wordt uw servicecontract geactiveerd. De eerste 3 maanden betaalt u hiervoor echter helemaal niets.

Werken met QSPM wordt zo wel heel voordelig!

Aanvragen van de demo gaat eenvoudig via onze contactpagina. Hier vult u uw gegevens in en geeft u aan dat u de demo van QSPM Professional wenst te ontvangen. De demo wordt u dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Meer informatie

Terug naar Q-Pers